O MENI

 

Urednica sam i voditeljica glazbene emisije. Televizijska sam reporterka i novinarka posvećena radu u medijima s velikom strašću. Završila sam studij multimedijskog novinarstva na Sveučilištu Northampton u Velikoj Britaniji nakon čega se sa vrijednim stečenim znanjem i iskustvom vraćam u Hrvatsku gdje nastavljam graditi karijeru.

djevojka čita knjigu
djevojka stoji naslonjena u kuhinji
 • Urednica i voditeljica glazbene emisije Top.HR – RTL Hrvatska
  Uređivanje emisije, intervjuiranje glazbenih gostiju, emitiranje televizijskih premijera spotova, donošenje top ljestvica najpopularnijih domaćih i stranih pjesama, informiranje gledatelja o najnovijim vijestima iz svijeta glazbe.

 • Televizijska reporterka – RTL Hrvatska
  Stvaranje televizijskih reportaža i javljanja uživo u središnjim informativnim vijestima – s naglaskom na kulturu, festivale, sportska, glazbena i gastro događanja. Povremeno zaplivam i u turističke teme od kojih rado ističem putovanje u Indoneziju gdje sam radila reportaže o tamošnjim kulturnim i prirodnim ljepotama, kao i izvještavanja sa svjetskih turističkih sajmova u Madridu, Londonu i Münchenu. 

 • Autorica serijala  “Stranac u Hrvatskoj”
  Osmislila sam i realizirala serijal u kojem sam kroz reportaže donosila intervjue sa strancima koji su odlučili
  učiniti Hrvatsku svojim domom. Projekt je na društvenim mrežama imao više od milijun pregleda.

 • Novinarka za portal Razgovori.hr
  Intevjuiram osobe iz javnog života koje su svojim djelovanjem ostavile dojam u našem društvu. To su razgovori koji inspiriraju, a u fokusu je dijalog s osobama koje društvo čine spremnijim na prihvaćanje različitosti.

 • Moderatorica događaja i skupova
  Moderiram događaje, konferencije i stručne skupove različitih tematika na hrvatskom i engleskom jeziku. Izdvajam moderiranje konferencije Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj na temu turizma, te prve Međunarodne konferencije za obrazovne stručnjake u primarnom obrazovanju.